sukkerprint aalborg

Husk, at dit print er lavet af og til meget tyndt lag sukker, så mørke farver kan ses gennem dit design. Hvis det er mørkt underlag, vil jeg foreslå at du sætter billedet på et tyndt simuleren fondant og derefter på kagen. Kage - du kan også sætte printet direkte på kage - smør med vand, alkohol eller deco gel på kagen og læg printet p Fondant/marcipan Sukkerprint vil lægges på et par timer før, men du kan sagtens gøre det 5 6 timer tidligere. Overtræk din kage delagtig fondant eller marcipan, pensel med en lille smule vand, og læg billedet på. Det vil nu stille og roligt vorde blødt, idet det indehaver kontakt med den "fugtige" kage Overtræk din kage med fondant eller marcipan, eller stivnet glasur og smør herefter et tyndt lag modecorgel på overfladen. Læg printet på og smør et lag ovenpå igen. Det vil nu stille og roligt blive blødt, idet det indehaver kontakt med den fugtige kage. Se videoen "Hvordan bruger jeg decorgel lagt i vaffelprint? " Smør glasur på hele overfladen afkagen, læg printet på med det samme. Hvis glasuren er blevet tør, pensel med lidt vand, så printet har noget i den hensigt at fæstne sig til. Printet kan godt blive lidt tørt af med omtalte metode og bukke opefter, når den tørrer. Et kageprint er en temmelig god metode til i den hensigt at gøre din kage helt unik og velegnet til særlige lejligheder.

kagepynt københavn

Vand uden fortil billedfeltet vil efterlade mærker på din fondant/marcipan! Småkager Der er flere måder at udsmykke småkager.

kageprint brandmand sam

Oversigt over billigst kageprint og sukkerprint:

Dato Titel Beskrivelse
1.12.2011 lækker lagkage Normal icing, royal icing, eller glukosesirup fortyndet med lidt vand vil klæbe billedet til de fleste småkager.
28.11.2011 sukkerbilleder frost Simpel icing, royal icing, og glukosesirup fortyndet med en del vand vil klæbe billedet til de fleste småkager.
23.11.2011 sukkerprint aalborg Det evner også være et billede af den lille familie, som pynter på kagen.
21.11.2011 opskrifter på kager Ovenstående kan også være, i den hensigt at et fint billede bort barnet med eller medmindre familien skal pryde kagen.

sukkerprint aalborg

Lad ikke vand ankomme i direkte kontakt med det spiselige billede før eller efter at det er lagt på kagen.

få billeder printet

bland andet putte sit personling foto, roman, kombinere to eller flere forskellige billeder, tilføje nogen tegning motiver osv.

foto kage terhebat

Genstart computeren.

flotte bryllupsinvitationer

sund kage

Kagebanner: Skal klippes eller skæres med en saks.

spiderman kage

kageprint spiderman

sukkerprint kvickly
Rated 5/5 based on 663 reviews.

  Partnere

  • bager københavn
   Bliv have begreb om med det til de løsnes.
  • sukkerprint hillerød
   Du magter sætte flere billeder ind, skrive tekst osv.
  • kageprint one direction
   Til en barnedåb vælger mange, at rekvirere et kageprint med et billede af den nyfødte baby på og eventuelt tilføje en blå eller lyserød kant eller ramme til billedet.
  • kage til fødselsdag
   Kageprintet er spiselige papir, der er en varietet usødet vaffeloblat.
  • kageglasur
   Sammen delagtig fodboldbanen får du 2 mål og spillere.
  • fodbold kageprint
   du kan godt smøre kagen/fondanten el.